Forskning Og metodikk

Hvis du er alvorlig syk eller tror du har en medisinsk tilstand, må du diskutere med legen din. Et voksende antall mennesker oppdager imidlertid fordelene med bioresonansbehandling. Det er tusenvis av kontoer hvor pasientene har blitt frustrert med konvensjonell medisin og kan vitne om effektiviteten av behandlingen og diagnosen som tilbys av bioresonans. Nedenfor er et utvalg av forskningspapir ment å utdanne og informere om effekten av bioresonans.

Vi tester hår.  Det er mindre invasivt.

Våre bioresonance testing bruker hårprøver til å teste mot 750 matvarer og ikke-matvarer.

Hår brukes av flere grunner:

  • Mindre invasiv  – Vi krever bare en liten hårprøve.
  • prøve flere elementer – Bioresonance Testingen gjør det mulig for oss å teste mot et stort antall elementer.
  • Raske resultater  –  Testingen er fullført raskt og effektivt.
  • Koste effektiv –Hårprøving er raskere i laboratoriet og gir oss mulighet til å overføre disse besparelsene til våre kunder.

Bio-resonans prøve

Vi tester hårprøven mot 750 forskjellige matvarer og ikke-matvarer elementer.

Ernæringsmessig prøve

Her reverserer vi testen for å se på en liste over 80 næringsstoffer. Inkluderer en gratis ernæringsguide.

Hva vi tilbyr. Gjøre valg enkle.

Vi har utviklet omfattende, ikke-invasive tester som er tilgjengelige over hele verden. Ved hjelp av bioteknologi bruker vår sikre og hurtige prosedyre et utvalg av håret ditt som vi tester for å få tilbakemelding på bio for deg.

Vi trenger bare en prøve av håret ditt og bruker våre omfattende systemer, og vi vil sende resultatet til deg innen bare 15 virkedager. Dine testresultater vil inkludere alle elementer som har vist et positivt resultat på 85% og over. Etter å ha utført tusenvis av tester, tror vi at 85% er det punktet som symptomer kan begynne å utvikle seg fra.

Vår innovative en-trinns test gir oss mulighet til å lage en detaljert rapport:

  • Introduksjon til resultatene dine forklarer hva du kanskje trenger å gjøre
  • Elementene som vises på resultatene dine.
  • Hvor elementene er funnet (dvs. hvor et bestemt tre stammer, eller hvilket produkt inneholder kjemikaliet)
  • Veiledning om dine individuelle resultater

Equipe

Våre laboratorier og teknologi: Våre Mars III bioresonance utstyr er produsert og oppført som en medisinsk skanning enhet klasse 11a i henhold til ISO EN 13485. Vi er også ISO 9001: 2015
Sertifisert.

Testingen
Analysen utføres ved hjelp av hårprøver. Med Mars III er prøven (Quantum vitne) plassert i enhetens inngangskanal og den innebygde skanneren konverterer digitalt digitalt, og lagrer deretter denne digitale representasjonen av prøven på PCens harddisk. Derfor må prøven bare skannes en gang uten at pasienten er til stede. Analysen oppnås ved testing mot forhåndsdefinerte tester, bygget inn i programvaredatabasen. Når kvantesatser har blitt funnet, er de da påstått å være “projisert” til patentet.

Prøv det. Bestill online i dag.